Martin Raguž u Novom Travniku: Ovdje se može, mora i hoće živjeti bolje

Pred auditorijem od 700 ljudi, jučer je, upriličena manifestacija predstavljanja kandidata HDZ-a 1990 u Novom Travniku.

„Ovo je naša zemlja – vrijeme je da je izgradimo kako bi stvarali sigurnu egzistenciju i opstojnost, kako u Lašvanskoj dolini tako i u svim drugim krajevima naše zemlje“, poruka je koju je uputio predsjednik Raguž na veličanstvenom skupu u Novom Travniku.

U ime domaćina, nazočne je pozdravio Dinko Adžaip, predsjednik Općinskog odbora Novi Travnik HDZ 1990, ukazavši na nekadašnji sjaj ovoga grada, kojemu se nerijetko dodavao epitet „Grad mladosti“. „Imperativ našega djelovanja je vraćanje osmijeha na lica ljudi u ovoj zemlji. Vrijeme je da se podvuče crta, da odgovornost preuzmu oni koji imaju kvalitet i kredibilitet da našu zemlju povedu u pozitivnu i bolju budućnost“, kazao je Adžaip stavljajući akcent na sprječavanje odlaska mladih iz ovih krajeva i stvaranja boljeg sutra.

Predsjednik „Devedesetke“ Središnje Bosne i nositelj županijske liste SBŽ, gospodin Anto Bilić, izrazio je zadovoljstvo prizorom prepune dvorane te poručio kako  HDZ 1990 vodi pozitivnu politiku, politiku stvaranja bolje i pravednije budućnosti, te kako će ostati ustrajni na tom putu. „HDZ 1990 u punom smislu riječi predstavlja alternativu lošim politikama koje su nas dovele do ruba egzistencije. Imate izbor! Iziđite na izbore i glasajte po svojoj savjesti“, kazao je Bilić i naglasio značaj listopadskih izbora, te pozvao žitelje Novoga Travnika da iskoriste pravo glasa.

Dočekan gromoglasnim pljeskom, za govornicu je izašao predsjednik Raguž i u maniru europskog političara poručio kako je spreman, ukoliko dobije povjerenje, položiti račun za urađeno. „Vrijeme je da podvučemo crtu neodgovornim politikama i nepolaganjem računa“, kazao je Raguž i pritom naglasio kako je vrijeme da ozdravljenje politike krene sa vrha, stavljajući naglasak na instituciju Predsjedništva Bosne i Hercegovine kojoj je potrebno vratiti dignitet i institucionalnu moć koja joj, po Ustavu Bosne i Hercegovine, pripada.

„Naša zemlja obiluje prirodnim resursima i potencijalima, vrijeme je da ih valoriziramo, kako bi stvorili radna mjesta i spriječili stalne odlaske, egzoduse mladih“, kazao je predsjednik Raguž naglasivši kako gospodarski program HDZ-a 1990, na kojem je radilo 10-ak vodećih stručnjaka iz oblasi ekonomije, ima potencijal za provedbu i stvaranje bolje perspektive i prosperitetnije Bosne i Hercegovine.

„Ovdje se može, mora i hoće živjeti bolje“, zaključio je predsjednik Raguž.

Pozitivna energija i beskompromisna potpora Martinu Ragužu, kao i kandidatima HDZ-a 1990, jasno govore kako je Novi Travnik odlučio podvući crtu.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar