Martin Raguž u Ravnom: Vrijeme je da iskoristimo povijesnu priliku

 Na ovome je mjestu započeo rat u Bosni i Hercegovini. Stoga želim s ovoga mjesta uputiti poruku kako je vrijeme da zauvijek podvučemo crtu pod ratove, sukobljavanja i podjele. Vrijeme je da gradimo bolju i pravedniju budućnost za sve nas – poručio je predsjednik HDZ 1990 i kandidat za člana Predsjedništva BiH Martin Raguž mnogobrojnim simpatizerima i članstvu okupljenima u Ravnom, gdje su predstavljeni program i kandidati ove stranke.

Samo nekoliko kilometara smo udaljeni od Europe – Europa nas je “zagrlila” i vrijeme je da ovu povijesnu priliku iskoristimo – kazao je predsjednik Raguž, naglasivši kako je vrijeme da naše Ravno, kao simbol stradanja, postane simbolom razvitka.

Naša zemlja obiluje prirodnim resursima i potencijalima, kako gospodarskim, energetskim, poljoprivrednim, tako i turističkim kao i svakim drugim – istaknuo je predsjednik Raguž s posebnim naglaskom na turističke potencijale Ravnog, prije svih špilju Vjetrenicu.

 Na skupu su prezentirani kandidati i program HDZ-a 1990. Glavni tajnik ove stranke Ilija Cvitanović istaknuo je činjenicu kako su liste HDZ-a 1990 sastavljene od kandidata koji imaju kvalitetu i kredibilitet; koji su neopterećini prošlošću i koji mogu stvarati prosperitet u Bosni i Hercegovini.

 Nakon završetka predstavljanja kandidata i programa, uslijedio je neformalni dio u kojemu su se kandidati HDZ-a 1990 imali prigodu družiti sa žiteljima Ravnog.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar