Martin Raguž u Vitezu: Dosta je traženja krivca uvijek u drugom

„Dosta je politika koje pred svake izbore krivce traže u Srajevu ili Banjoj Luci“, kazao je Raguž poručivši kako je vrijeme za odgovorne politike i političare koji su spremni polagati račun za učinjeno.

U dupke ispunjenoj konferencijskoj dvorani etno sela Čardaci u Vitezu, upriličeno je predstavljanje programa i kandidata HDZ-a 1990 za sve razine vlasti.

Intoniranjem himni i minutom šutnje započeo je skup, na kojem su nazočni imali priliku upoznati se sa programom HDZ-a 1990, kao i kandidatima za sve razine vlasti koji, kako je rekao  predsjednik Općinskog odbora Vitez HDZ 1990 Željko Topalović – Berija, imaju kvalitet i kredibilitet. „Liste HDZ-a 1990 manifestiraju spoj mladosti, iskustva, znanja i dosljednosti“, kazao je Topalović pozdravljajući mnogobrojne žitelje Viteza.

OVAKO VIŠE NE IDE

„Ovako više ne ide! Vrijeme je da podvučemo crtu i krenemo u promjene“, kazao je nositelj liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine, dr. Drago Džambas, koji je pozvao sve nazočne da izađu na izbore i izaberu one koji znaju, mogu i hoće.

„Zna se tko je vladao Bosnom i Hercegovinom posljednjih 20 godina. Oni koji su narod raselili, gospodarstvo devastirali – a sada bi nudili kojekakve odgovore“, pun entuzijazma, kazao je nositelj liste za Županijsku skupštinu ŽSB, Anto Bilić, pozvavši sve nazočne da izađu na izbore i svoje povjerenje daju opciji koja ima viziju, odgovornost i odlučnost, a to je HDZ 1990.

MOGUĆE JE I BITI ĆE EUROPSKA BOSNA I HERCEGOVINA

„Podvucimo crtu, čekaju nas dani novi. Ovo je naša zemlja, tu žive naši snovi“, riječ su himne HDZ-a 1990 koja je intonirana neposredno prije obraćanja kandidata za članaq Predsjedništva BiH Martina Raguža, a predstavlja personifikaciju politike koju provodi HDZ 1990 kao i Martin Raguž.

„Svima onima koji govore o otcjepljenjima, o nemogućnosti eurospkih integracija i neodrživosti Bosne i Hercegovine, želim poručiti sa ovoga mjesta kako je moguća i kako će biti demokratska, europska, jednakopravna,  zaposlena Bosna i Hercegovina!“, kazao je predsjednik Raguž naglasivši kako je vrijeme da podvučemo crtu pod sve nagativne prakse odlazaka, egzodusa i sukobljavanja.

„Naša politika neće manipulirati nacionalinim temama. One jesu bitne, ali moramo živjeti! Dosta je bilo skrivanja iza tih tema, vrijeme je investicije, nova radna mjesta “, kazao je Raguž rekavši da samo takva politika zaslužuje povjerenje.

Prepuna dvorana, pozitivne reakcije i potpora programu i kandidatima HDZ-a 1990 jasno govore kako je Vitez odlučio podvući crtu.

Author Info

Ivan Krajina

Nema komentara

Pošalji komentar