MI NISMO ISTI KAO ONI I NIKADA NEĆEMO NI BITI

Koalicija Hrvatsko zajedništvo nema ama baš nikakve veze (izuzev članstva u HNS-u) s koalicijom okupljenom oko HDZ-a BiH, koji je uzurpirao naš naziv i slogan i prilagodio ih sebi, kako bi zbunio glasačko tijelo u BiH.

S njihovih mnogobrojnih jumbo plakata diljem BiH, koji su plaćeni vašim novcem, gledaju nas nasmiješene face već istrošenih političara uz slogan „Narod i domovina“ i program pod nazivom ZAJEDNIŠTVO. Ponovno skrećemo pozornost javnosti kako je i jedno i drugo vlasništvo Koalicije Hrvatsko zajedništvo, što su „intelektualci“ iz stožerne stranke u Hrvata jednostavno plagirali, samo redoslijed obrnuli, kako bi zbunili birače u BiH. Također, još jednom napominjemo kako smo naše slogane zaštitili kod Instituta za intelektualno vlasništvo BiH.

Naš i njihov program; naše viđenje budućnosti hrvatskoga naroda, kao i druga dva naroda i svih građana u BiH, ni u kojemu segmentu nisu isti, izuzev crte ispod koje nećemo ići, a to je ravnopravnost i konstitutivnost i Hrvata i Srba i Bošnjaka u ovoj zemlji.  Mi u svojemu programu središnje mjesto dajemo borbi protiv korupcije i kriminala, a oni o tome ne progovaraju ni riječi, a zna se iz kojega razloga.

S terena dobivamo upozorenja kako su ljudi zbilja zbunjeni jer ne znaju tko je tko, odnosno koji je „hrvatski blok“ onaj pravi, a koji krivi, što je rezultat specijalnoga rata koji se na taj način vodi protiv Koalicije Hrvatsko zajedništvo. Zato još jednom upozoravamo birače da mi ne stojimo iza slogana „Narod i domovina“ jer mi nismo rastjerali hrvatski narod iz BiH diljem svijeta i nismo opljačkali domovinu koje su vladajućoj strukturi puna usta. Ako imaju hrabrosti neka kažu javnosti tko je i na koji način doveo narod u BiH do ovoga beznađa, tko je i na koji način opljačkao javna poduzeća, tko je doveo Alumij, taj gospodarski gigant od kojega živi tisuće obitelji, na ovako niske grane, tko želi oteti pošteno zarađeni novac freelancerima donošenjem dvojbenih zakona, tko je četiri godine blokirao oko 300 milijuna eura za izgradnju novih dionica autoceste, a odblokirao ih sada pred izbore; tko je školstvo doveo na ovako niske grane, tko je posvađao i izmanipulirao braniteljsku populaciju i još puno grijeha uz sedam smrtnih koje su počinili.

Zato još jedno upozorenje svima koji još dvoje oko toga tko je tko: nas ćete prepoznati po puno manjem broju izlijepljenih plakata jer nemamo novca za bacanje; po našem potpisu HRVATSKO ZAJEDNIŠTVO; po našoj kandidatkinji dr. Diani Zeleniki koja neustrašivo ukazuje na sve propuste i promašaje svojih protukandidata, po skromnosti i odlučnosti provesti zacrtano u našem programu jer mi uz cilj koji želimo postići nudimo i sredstva za postizanje toga cilja. I ka koncu prepoznat ćete nas po tome što nikada nismo i nećemo izdati svoj hrvatski narod i vjeru svojih otaca!

                                                                                              Informativno-promidžbeni ured

 

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar