Ministar unutrašnjih poslova Hercegbosanske županije prijeti i izmišlja

U jutrošnjoj emisiji na radio Livnu, imali smo priliku čuti tako zvanog Ministra unutrašnjih poslova Hercegbosanske županije, a bolje da nismo. Taj čovjek napada sve redom, od Općinskog vijeća, oporbe, neovisnih vijećnika, pa i samu općinsku vlast. Moramo se zapitati što je s njim?

On zaboravlja da je HDZ BiH 25 godina na vlasti u Livnu, 20 godina u Županiji, a za stanje u općini okrivljuje nekog drugog. Služi se neistinama kako bi napao oporbu i neovisne vijećnike. Pokušava zastrašiti općinske vijećnike i političke neistomišljenike. Ne možemo vjerovati da se nalazimo u 2016. godini. Ovo podsjeća na pedesete godine prošlog stoljeća. Bolje da ovakvi ljudi odu što prije s političke scene.

Očito pokušaj zabrane održavanja sjednice Općinskog vijeća Livno s temom upošljavanje u javnim poduzećima i ustanovama nije uspio, pa otuda ovolika ogorčenost što je javnost čula za malverzacije oko upošljavanja.

Smješno je što Ministar u emisiji konstatira da Devedesetka ne može zadržati zastupnike. Ministar bi morao dati odgovor javnosti na pitanje oko okolnosti kupovine zastupnika HDZ1990, ili bar o poduzetim aktivnostima u svezi toga. To smo mu pitanje i postavili na jednoj od sjednica Skupštine Hercegbosanske županije, ali odgovora do danas nemamo.

Uredništvu Radio Livna, želimo poručiti: Ako Ministar u emisiji govori o političkim temama, kao predstavnik jedne političke opcije i pri tom napada drugu političku opciju, u ovom slučaju HDZ1990, trebali ste pozvati i predstavnika HDZ1990, rado bismo se odazvali. Ipak ste vi javni servis i servis svih građana Livna i trebali bismo imati istu mogućnost za javni nastup!

Ispričavamo se javnosti što smo u ovim danima prinuđeni reagirati na istupe ovog čovjeka, koji je simbol svega negativnog što on i njegova politička opcija, HDZ BiH, provodi svih ovih 25 godina u općini Livno i Hercegbosanskoj županiji.

 

Ured za informiranje HDZ 1990 HBŽ

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar