Mladež HDZ 1990 sudjeluje na Radionici”Uloga mladih u izgradnji stranačkih kapaciteta”

Jučer je u organizaciji Centra za nove inicijative  na Jahorini započela Radionica”Uloga mladih u izgradnji stranačkih kapaciteta najbolje europske prakse iz Nizozemske” na kojoj sudjeluje i Mladež HDZ 1990.

Danas, 3. prosinca program rada Radionice započeo je u jutarnjim satima predavanjem “Demokratske vrijednosti i Europa” nakon kojega će u poslijepodnevnim satima biti održano i predavanje “Uloga i sudjelovanje mladih”, a kao primjer bit će izložen program sudjelovanja mladih u politici stranke CDA Nizozemska o čemu će govoriti Lotte Schipper, međunarodna tajnica Mladih CDJA.

Za kraj radnog dana ostavljeno je predstavljanje po skupinama, a za sutra posljednjega dana Radionice najavljena je tema”Aktivizam mladih i politika u BiH”.

Kako nam javljaju sudionici Radionice iz Mladeži HDZ-a 1990 ovo je prigoda da čuju kako i koliko su mladi u svijetu angažirani u politici,te koja su njihova iskustva i u kolikoj bi se mjeri mogla primijeniti kod nas.

Mladi su pokretačka snaga, a ovakva predavanja su prigoda naučiti kako mladi u svijetu angažirajući se u politici doprinose napretku svoje stranke i tako daju pozitivan primjer generacijama koje će ih u budućnosti naslijediti-kazali su sudionici političke akademije.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar