Mladež HDZ-a 1990 nazočila konferenciji u organizaciji Rokade

Mladež HDZ-a 1990 prisustvovala je konferenciji u organizaciji Rokade- mreže mladih političara, koja se održala od 13. do 15. studenog 2015.  godine u hotelu Board na Jahorini.

Na konferenciji su otvorene brojne teme kao što su: Njegovanje međustranačkog konsenzusa kada su u pitanju reformske agende, demokratizacija institucija kako bi se približili Europskoj uniji, donošenje odluka i interakcija unutar same Rokade, kreiranje zakonskih akata koji bi se zatim upućivali u razna zakonodavna tijela, unaprjeđenje komunikacije s javnošću…

Na ovoj konferenciji donesena su i dva prioritetna zaključka, a to su: Izrada vodiča kroz rad općinskih vijeća za mlade vijećnike te organizacija konferencije na koju će biti pozvana mladež političkih stranaka koje imaju svoje zastupnike na državnoj i entitetskim razinama.

Ispred HDZ-a 1990 sastanku su prisustvovali: Jozo Ćosić, Predsjednik Mladeži HDZ1990 i zastupnik u Skupštini HBŽ; Ivan Penić, član Predsjedništva Mladeži HDZ1990 i općinski vijećnik u Livnu; Božena Levarda, član Središnjeg odbora Mladeži HDZ1990.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar