Na Kupresu održan treći modul Političke akademije HDZ-a 1990

Politička akademija HDZ-a 1990 je i ovog vikenda održala modul političke akademije u suradnji sa Konzervativnom strankom Velike Britanije na Kupresu.

Tema modula bila je online komunikacije i društveni mediji u političkom komuniciranju.

Predavači su bili Iain Carter politički direktor Konzervativne stranke Velike Britanije i William Holloway zamjenik direktora istraživačkoga odjela Konzervativne stranke Velike Britanije.

Na modulu je sudjelovalo 26 članova i simpatizera HDZ-a 1990, gdje je jednaka važnost data dobnoj zastupljenosti kao i rodnoj zastupljenosti, kako bi se poticao dijalog generacija i spolova.
Glavne teme koje su bile obrađene na seminaru su društveni mediji u 21. stoljeću, važnosti interaktivne komunikacije sa biračima preko društvenih medija, načini stvaranja zanimljivog sadržaja u online komunikaciji, ali i kako reagirati na govor mržnje i zlostavljanje koje se često događa u komunikaciji na društvenim medijima.
Na otvaranju političke akademije HDZ -a 1990  polaznicima i predavačima obratio se i Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ 1990 kazavši: “Iznimno mi je zadovoljstvo  otvoriti još jedan modul političke akademije HDZ 1990, sveukupno treći u ovom mjesecu. Zahvalni smo našim partnerima koji nas prate u  aktivnostima i koji s nama dijele svoja iskustva i svoja znanja, zahvalni smo Konzervativnoj stranci Velike Britanije na bilateralnoj i multilateralnoj suradnji, na potpori koju od njih dobivamo u radu naše političke akademije ali i na suradnji u Međunarodnoj demokratskoj uniji. HDZ 1990 nikada neće prestati s ulaganjem u nove generacije političkih lidera i liderki koji bi trebali odvesti BiH u bolju budućnost i osigurati mogućnost življenja europskih vrijednosti u Bosni i Hercegovini”.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar