Na upite građana BiH odgovarali dr. Zelenika i Cvitanović

U srijedu, 19.rujna u prostorima Koalicije Hrvatsko zajedništvo bile su otvorene telefonske linije na koje su građani BiH postavljali upite dr. Diani Zelenika, kandidatkinji za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda i Iliji Cvitanoviću, predsjedniku Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

Građane s područja cijele Bosne i Hercegovine najviše je zanimao Program dr. Zelenike i što kani poduzeti ako postane član Predsjedništva BiH. Također, bilo je upita i o tomu kakvo je njezino mišljenje o aktualnoj vlasti u BiH, a poglavito onoj koja zastupa interese hrvatskoga naroda na što je ona odgovorila kako su rezultati njihovoga rada svima vidljivi i do čega su doveli hrvatski narod u BiH. Izrazili su joj potporu i čestitali na hrabrosti što se prihvatila tako odgovorne dužnosti i svih izazova koje nosi njezina kandidatura. Bilo je i poziva njezinih pacijenata koji su joj zahvaljivali na fer i korektnom odnosu nje kao doktorice prema njima i sve pozornosti koju im je kao pacijentima darivala.

Na upite je odgovarao i Ilija Cvitanović, predsjednik Koalicije Hrvatsko zajedništvo, nositelj Liste  Koalicije za Državni parlament BiH za HNŽ i ZHŽ i tom prigodom upoznao zainteresirane s točkama Programa Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

Među sedamdesetak poziva bilo je i nekoliko onih koja su se odnosila na uspostavu trećega entiteta i TV kanala na hrvatskom jeziku na što je odgovoreno da Koalicija Hrvatsko zajedništvo ne govori o programu drugih stranaka nego samo isključivo o svojim programskim smjernicama i da će preuzeti odgovornost i obećano ispuniti kada uđu u vlast.

 Telefonska linija bila je otvorena od 12 do 14 sati, a zbog velike zainteresiranosti razmišlja se o još jednom terminu gdje će telefonske linije biti otvorene, a dostupni uz dr. Zelenika i predsjednika Cvitanovića i kandidati s Lista Koalicije Hrvatsko zajedništvo, o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena.

Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar