Načelnik općine Kupres Milan Raštegorac – Komo boravio u radnoj posjeti u Zagrebu

Načelnik općine Kupres, u Zagrebu se susreo sa dr. Doris Pack dugogodišnjom  izvjestiteljicom Europarlamenta za BIH i predsjednicom Zajednice žena Europske pučke stranke i državnim tajnikom Vlade RH  iz središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH gosp. Zvonkom Milasom

Načelnik općine Kupres,gosp. Milan Raštegorac  Komo, boravio je u Zagrebu gdje se u hotelu Esplanade susreo sa dugogodišnjom izvjestiteljicom Europarlamenta i predsjednicom Zajednice žena Europske pučke stranke dr. Doris Pack.

Na sastanku se razgovaralo o pomoći Europarlamenta općini Kupres uz suradnju sa BiH vlastima a vezano za otvaranje novih radnih mjesta u Kupresu dolaskom tvrtki iz njemačke auto-industrije.

Nakon sastanka sa dr. Pack, načelnik Raštegorac se susreo sa državnim tajnikom  iz središnjeg državnog Ureda za Hrvate izvan RH gosp. Zvonkom Milasom gdje se razgovaralo o nastavku izgradnje sportske dvorane u Kupresu i ostalim projektima iz oblasti kulture i sporta kao i o projektima pomoći vjerskim zajednicama u općini Kupres.

 

Početna

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar