Najava skupova u Kupresu i Tomislavgradu

Koalicija Hrvatsko zajedništvo, predvođena kandidatkinjom za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda dr. Dianom Zelenikom i predsjednikom HDZ-a BiH, voditeljem Koalicije Hrvatsko zajedništvo te njezinim nositeljem liste za državni parlament BiH, održat će večeras predizborne skupove u Kupresu i Tomislavgradu.

Izaslanstvo Hrvatskoga zajedništva u Kupresu će dočekati predsjednik Općinskoga odbora Filip Zrno, a skup će biti održan 28. rujna. 2018. godine u Hrvatskom domu „Kupres“ u Kupresu, s početkom u 18: 00 sati.

Nazočnima na skupu će se obratiti: domaćin i predsjednik Općinskog odbora HDZ1990 Kupres Filip Zrno; nositelj liste za Skupštinu Hercegbosanske županije dr. Nediljko Rimac; nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH dr.Boro Krišto; nositelj liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Milan Raštegorac – Komo; u ime Hrvatske nezavisne liste dr. Josip Perić Ćoza; Hrvatske neovisne liste za Kupres Stipo-Rade Ćurković i Hrvatske liste za Livno Jakov Perković Zmija.

Kuprešacima će se također obratiti i predsjednik HDZ 1990 Ilija Citanović  i kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Diana Zelenika. 

Pozdravne riječi gostima i sudionicima skupa uputit će i zastupnik u Hrvatskom saboru Željko Glasnović i ostali gosti, a u glazbenom dijelu programa nastupit će „Kupreški bećari”.

Nakon Kupresa, predizborni skup Koalicije Hrvatsko zajedništvo održat će se i u Tomislavgradu, s početkom u 20:00 sati u hotelu Tomislav. Na skupu će uz domaćina, nositelja listi i koalicijskih partnera govoriti i Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ 1990 i voditelj Koalicije Hrvatsko zajedništvo, te dr. Diana Zelenika, kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

                                              

                                                                                              Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar