Najavljujemo predizborne skupove Koalicije Hrvatsko zajedništvo u Zenici, Jajcu i Fojnici

Koalicija Hrvatsko zajedništvo sljedećih dana organizira predizborne skupove u Zenici, Jajcu i Fojnici.

U subotu, 22. rujna u 19 sati u Hrvatskom domu „Kralj Tomislav“ u Zenici započet će predizborni skup Koalicije Hrvatsko zajedništvo na kojemu će se uz domaćine i kandidate s listi za listopadske izbore nazočnima obratiti i dr. Diana Zelenika, kandidatkinja za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH i Ilija Cvitanović, predsjednik Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

Nakon Zenice, dan kasnije u nedjelju, 23.rujna predizborni skup bit će održan u Jajcu u velikoj dvorani Općine Jajce od 19 sati.

Za utorak, 25.rujna najavljen je predizborni skup Koalicije Hrvatsko zajedništvo u Fojnici u 19 sati u dvorani Aquareumala.

Na predizbornim skupovima bit će predstavljen Program Koalicije Hrvatsko zajedništvo, a uz prijateljevanje sa članovima i simpatizerima Koalicije Hrvatsko zajedništvo na upite nazočnih odgovarat će domaćini i čelnici Koalicije.

Pokrenite se dođite na predizborne skupove u Zenicu, Jajce, Fojnicu i preuzmite odgovornost, izađite na izbore i glasujte za ljude koji će obećano ispuniti i boriti se za budućnost vas i vaše djece i ostanak na stoljetnim hrvatskim ognjištima.

Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar