Neslužbeni posjet Zagrebu: Karamarko izrazio potporu dr. Zelenika

Subota 12.ožujak, tijekom privatne posjete Zagrebu, Dr.Diana Zelenika, zastupnica u državnom Parlamentu BiH i kandidatkinja za predsjednicu HDZ-a1990 se, na prijateljskoj kavi sastala sa prvim dopredsjednikom vlade Hrvatske i predsjednikom HDZ-a, gospodinom Tomislavom Karamarkom.

U ugodnom prijateljskom ćaskanju dotakli su se i ozbiljnih tema, pa je između ostalog, gospodin Karamarko još jednom naglasio značaj jednakopravnosti Hrvata u BiH, sa ostala dva naroda. Istakao  je i važnost svehrvatskog jedinstva,  a poseban akcenat je stavio na značenje HRVATSKOG NARODNOG SABORA, kao uvezujuće institucije svih Hrvata u BiH. Uz istaknuto zanimanje za hrvatsku političku scenu u BiH, nisu  izostala  pitanja  vezana za događanja u HDZ-u1990, kao i pitanja o  izborima  u toj stranci.

S obzirom  na karakter sastanka i privatnost sudionika, izdojit ćemo samo rečenicu kojom predsjednik Karamarko, ističe izvrstan politički rad Dr. Zelenika i iskazuje joj svu svoju potporu na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar