Neum: Usvojena Odluka o privremenom financiranju

Godinu dana nakon posljednjeg zasjedanja, u Neumu je 31. siječnja održana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je usvojena Odluka o privremenom financiranju ove Općine za razdoblje od siječnja do ožujka 2020.
Važna je to stvar za Neum, u kojemu već dulje vrijeme traju peripetije i trzavice unutar vladajuće stranke HDZ BiH, što je u konačnici rezultiralo i nedavnom smjenom aktualnog načelnika Živka Matuška s mjesta predsjednika Općinskog odbora ove stranke.
Predsjednik kluba vijećnika HDZ-a 1990., Ivo Bačić, za Dnevnik.ba pojasnio je kako je usvajanje ove Odluke od vitalne važnosti za normalno funkcioniranje svih korisnika općinskog Proračuna.
„Na inicijativu općinskog odbora naše stranke, na netom održanoj sjednici Vijeća, zatraženo je da se usvoji Odluka o privremenom financiranju sa svrhom otklanjanja zastoja u redovitim isplatama za sve korisnike iz domene socijalne politike, zaposlenicima Općine, te svim drugim korisnicima općinskog Proračuna, što je u konačnici i prihvaćeno zbog čega izražavamo zadovoljstvo.“

(Dnevnik.ba)

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar