Novo vodstvo Devedesetke u Domaljevcu

Na sjednici Općinskog odbora HDZ-a1990, održanoj 05.11.2015. godine, izabrano je novo vodstvo ove općinske organizacije. Za predsjednika Općinskog odbora jednoglasno je izabran prof. Mario Jurkić, aktualni načelnik općine Domaljevac-Šamac. Također, jednoglasno, za dopredsjednika Općinskog odbora izabran je Alen Ćošković, bacc. soc. rada, iz Grebnica, za tajnika Mario Ćošković, mag. iur., iz Domaljevca i za rizničara Luka Lucić, bacc.oec., iz Domaljevca.

Dosadašnji predsjednik Općinskog odbra HDZ1990 Domaljevac-Šamac Željko Josić čestitao je novoizabranom vodstvu i zaželio uspješan i za građane općine Domaljevac-Šamac koristan rad i vođenje stranačke organizacije koja se u Posavini ističe izuzetno mladim, ali politički zrelim i odgovornim kadrovima.

Izborom novog vodstva realiziran je sporazum o integraciji članova HNS-a (HSS-NHI) u HDZ1990 u općini Domaljevac-Šamac po kojem je na poziciju dopredsjednika Općinskog odbora HDZ1990 Domaljevac-Šamac izabran kandidat iz HNS-a. Ranije je okončan integracijski postupak na razini Županijskog odbora HDZ-a 1990.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar