Obnoviteljska i izborna skupština OO HDZ 1990 u Tomislavgradu

Jučer je u Tomislavgradu održana izborna, ali i obnoviteljska skupština Općinskog odobra HDZ-a 1990. Obnoviteljska iz razloga što je bivše vodstvo stranke pred zadnje izbore iz osobnih interesa napustilo stranku i ostavilo OO HDZ-a 1990 na cjedilu. Izborna, zato što je i formalno i pravno, poštujući sve zakonske procedure ponovno izabrano vodstvo OO HDZ-a 1990 u Tomislavgradu.

Na izbornoj skupštini čuli su se obećavajući glasovi. Nikada više ne smije se stranački interes staviti ispred interesa naroda ili običnog čovjeka. Stranke ne smiju biti svrha same sebi, pobjeda na izborima ne smije značiti privelegiju nego služenje. Nikada više ne smije biti poraženih, nego se mora uvijek pružiti jednaku mogućnost svakom pojedincu. Nikada više članska iskaznica ne smije biti ulaznica za bilo kakvu privelegiranu poziciju. Jedino na taj način moguće je vratiti optimizam ljudima, vjeru u pravdu i pravednost, vjeru da svaki pojedinac ima jednake šanse, na kraju i povjerenje u politiku i političko djelovanje. S tim visokim ciljevima počela je i završila izborna skupština. Uz aklamtivnu podršku svih nazočnih izabran je Općinski odbor HDZ 1990 na čijem je čelu Drago Stanić – Keva.

U Općinski odbor HDZ 1990 izabrani su:

1. Drago Stanić – predsjednik
2. Vlado Mihojević – dopredsjednik
3. Stipan Krajina – dopredsjednik
4. Ivana Jurič – tajnica
5. Ilija Papić
6. Ivan Baćak
7. Perica Petrović
8. Ružica Jurčević
9. Ivica Klišanin
10. Ivan Krstanović
11. Mate Krakan

U nadzorni odobr OO HDZ 1990 izabrani su:

1. Blaž Krajina
2. Jerko Kelava
3. Tomislav Jurič

OO HDZ 1990 drži da će novo vodstvo stranke, kao i novo vodstvo OO HDZ 1990 kroz izbornu kampanju ponuditi jednu novu kvalitetu na hrvatskoj političkoj sceni, te principe koji će postati standard političkog djelovanja i koji će biti prepoznati od naroda.

OO HDZ 1990 Tomislavgrad

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar