Odaziv Mostaraca na akciju mjerenja tlaka odličan

Doktorica Diana Zelenika i danas je mjerila tlak sugrađanima i dijelila liječničke savjete na Španjolskom trgu. Odličan odaziv na humanitarnu akciju doktorice Zelenike pokazao je kako Mostarci misle na svoje zdravlje. U opuštenoj i prijateljskoj atmosferi kroz razgovor sa sugrađanima doznajemo da trebaju što više ovakvih susreta i političara koji će se spustiti među narod i osluhnuti njihove potrebe i saslušati probleme. Doktorica Zelenika je upravo to učinila s osmjehom dočekujući Mostarce sa svojim timom osim što im je mjerila tlak i dala savjet kako se brinuti za zdravlje saslušala je i njihova razmišljanja o stanju u Mostaru i BiH, te što ih najviše smeta kod vladajućih i što bi promijenili.

Pozvala ih je da izađu na izbore jer 7.listopada 2018.godine je jedini dan u četiri godine kada narod od 7 do 19 sati ima vlast i kada je moć u njihovim rukama zaokružiti ljude koji će se boriti za budućnost njih i njihove djece, a pogrešne politike poslati povjesničarima na razmatranje i odvjetnicima na procesuiranje.

I danas kao i jučer pokazalo se da je doktorica Diana Zelenika izbor građana Mostara za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH, sve virtualne ankete ne mogu prikazati grafikon rezultata bolje od žive riječi.

Zbog velike zainteresiranosti doktorica Diana Zelenika prijateljevati će sa sugrađanima i u ponedjeljak, 24. rujna ispred Projektanta u Ulici Stjepana Radića u uobičajenom terminu ukoliko dopuste vremenske prilike. Nadamo se lijepom vremenu, no bude li padala kiša termin ćemo prolongirati i pravodobno vas izvijestiti o održavanju ove humanitarne akcije.

 

Informativno-promidžbeni ured

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar