Održana 1. sjednica OO HDZ 1990 Travnik

Izabrana predsjednica Marija Silva Vidović, članovi predsjedništva, te rizničar i tajnik.

Predsjednica OOHDZ1990 Travnik, Marija Silva Vidović:
Želim se posebno zahvaliti svima Vama koji ste se bezrezervno stavili na raspolaganje HDZ 1990, svima Vama koji ste prepoznali ideju i viziju HDZ 1990. Znam da u vremenima kakva jesu, i nažalost, još uvijek jesu u BIH i nije lako biti dio HDZ 1990. Ali to je taj naš put, kudikamo teži, ali sigurno ispravniji !!!
Teško je u vremenima kada pojedinci i čitave obitelji ostaju bez posla i primanja , u vremenima rasta cijena, poreza, troškova života, u vremenima kada se smanjuje proizvodnja, a potrošnja nameće kao ovisnost, gdje je podobnost, a ne znanje i izvrsnost jedini uvjet koji otvara sva vrata , u vremenima kada su roditelji zabrinuti za svoju djecu koja bježe u virtualni svijet, u vremenima kada cijele obitelji odlaze s ovih svojih stoljetnih prostora pokloniti povjerenje političkim strankama, jer je politika u prošlom vremenu ovome narodu i ovoj zemlji napravila veliki dug, puno obećavala, a malo napravila.

Međutim Vaša potpora i angažman koji imate u HDZ 1990 dokazuje da uvijek IZBOR POSTOJI…

Posebno se želim zahvaliti OO HDZ 1990 Travnik koja mi je evo i drugi mandat poklonila povjerenje i izabrala me za predsjednicu OO, mišljenja sam da se može uvijek može bolje i kvalitetnije raditi , iako sam u proteklom mandatu u okonostima kakve su bile dala sve najbolje odo sebe. Kao i do sada stavljam se na raspolaganje svakom našem čovjeku, svakoj našoj obitelji, i nastojati ću/ćemo ispuniti svaki zahtjev u skladu sa mogućnostima s kojim trenutačno raspolažemo. Naš ured je otvoren svakodnevno i na usluzi svim našim građanima.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar