Održana Izborna skupština OO Mladeži HDZ 1990 Novi Travnik

U utorak, 16.rujna 2014. u prostorijama HDZ 1990 Novi Travnik održana je izborna skupština Mladeži HDZ 1990 Novi Travnik. Na skupštini je izabran novi Općinski odbor od 21 člana i predsjednica Emanuela Marin. O izboru predsjednice odlučivalo se tajnim glasovanjem između dvije kandidatkinje: Božane Levarda i Emanuele Marin. Sa većim brojem glasova pobijedila je Emanuela Marin.

Skupštini su se sa prigodnim riječima dobrodošlice i iskazivanjem podrške mladima obratili Dinko Adžaip, predsjednik OO HDZ 1990 Novi Travnik, Željko Topalović, potpredsjednik ŽO HDZ 1990 ŽSB, Drago Džambas, zamjenik predsjednika HDZ 1990 i Mateja Gadža, predsjednica Mladeži HDZ 1990 ŽSB koja je i vodila izbornu skupštinu.

Predsjednica Mladeži HDZ 1990 ŽSB, Mateja Gadža čestitala je izabranim članovima na spremnosti i volji za javnim djelovanjem i stvaranjem promjena u našem društvu. Istaknula je kako je dobra organizacija Mladeži HDZ 1990 u Središnjoj Bosni prepoznata od strane vodstva stranke, mladima je pružena šansa koju moramo iskoristiti kako bismo stvorili zaposleno društvo koje neće tjerati mlade na odlazak iz naše županije.

Author Info

Ivan Krajina

Nema komentara

Pošalji komentar