ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA ŽO MLADEŽI HDZ-A VRHBOSNA

Jučer, 10. rujna 2014. godine u Sarajevu, u konferencijskoj sali u Unitiku održana je Izborna skupština ŽO Mladeži HDZ-a 1990 Vrhbosna. Program skupštine otvorio je povjerenik Filip Juričić koji je pozdravio sve nazočne i poželio im dobrodošlicu.

Nakon usvajanja Dnevnog reda i izbora Radnog predsjedništva uslijedile su pozdravne riječi domaćina i gostiju. Skupu se obratio pomoćnik ministra vanjskih poslova gosp. Zoran Perković koji je pozvao sve mlade na suradnju i na borbu bez koje nema napretka, a kao dobra domaćin  predsjednik ŽO HDZ-a 1990 Vrhbosna, gosp. Davor Selak istaknuo je važnost političkog angažmana u ovom gradu i podržao incijativu. Istim željama pridružio se i prof. Marinko Pejić zagovarajući ovakvu politiku i svijest o osnaživanju mladih. U prilog tomu, govorio je i Ante Janković, međunarodni tajnik HDZ-a 1990 koji je ohrabrio mlade da svojim doprinosom mogu učiniti mnogo i svojim životnim primjerom to i potvrdio.

Kao završna misao, riječ je pripala glavnom tajniku Mladeži HDZ-a 1990 Kristijanu Mandiću koji je ovom prilikom prenio pozdrave predsjednika Mladeži HDZ-a 1990 Joze Ćosića. U njegovom obraćanju moglo se uočiti veliko oduševljenje ovom organizacijom i podrška svim ljudima ovdje. „Entuzijazam, želja za promjenom, kao i želja za pravednijom i boljom budućnošću glavni su pokretači mladih u HDZ-u 1990. Porast članstva, čiji trend ide uzlaznom putanjom, kao i pozitivne reakcije s terena, dodatni su motiv da nastavimo započetim putem i mijenjamo trenutno stanje“, zaključio je glavni tajnik Mladeži HDZ-a 1990 Kristijan Mandić.

U središnjem dijelu skupštine izabran je predsjednik ŽO Mladeži HDZ-a 1990 Vrhbosna, Filip Juričić koji se obratio i prisegnuo da će se svim svojim naporima boriti za mlade ljude i bolju perspektivu. Potom je pozvao sve nazočne na druženje.

I baš ta slika koju smo mogli vidjeti u Sarajevu 10. rujna 2014. godine pravi je dokaz o kvaliteti i vrijednosti HDZ-a 1990.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar