Održana Treća sjednica Predsjedništva HDZ-a 1990

“Vrijeme je da strukture koje su odgovorne za postojeće katastrofalno stanje, plate političku cijenu“, izjavio je Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990, tijekom Treće redovite sjednice Predsjedništva održane  23.kolovoza u Mostaru.

Na  sjednici Predsjedništva HDZ 1990 akcent je stavljen na pripreme za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini. Ilija Cvitanović, predsjednik Stranke izvijestio je Predsjedništvo s podacima koji pristižu s terena i naglasio i to da će Hrvatska demokratska zajednica 1990 na predstojećim izborima polučiti dobre rezultate i napraviti pozitivan iskorak.

Aktivno se raspravljalo o tomu što je do sada napravljeno te što još treba napraviti do početka predizborne kampanje kako bi HDZ 1990 ostvarila zacrtane ciljeve i ispunila zadaće koje su si zadali njezini članovi.

Također, na sjednici Predsjedništva stranke data je bez-rezervna potpora Nezavisnoj listi generala Željka Glasnovića za rujanske izbore za Sabor Republike Hrvatske na koje general izlazi u 11 izbornoj jedinici i pozvali članstvo da izađe na izbore i svoj glas da generalu Glasnoviću koji je i u ratu i miru dokazao koliko ljubi svoju Domovinu i koji će se znati izboriti za prava hrvatskoga čovjeka u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar