Osnovan Inicijativni odbor regionalne organizacije HDZ-a 1990 Distrikta Brčko

U utorak, 19. rujna održana je konstituirajuća sjednica inicijativnog odbora regionallne organizacije HDZ-a 1990 Distrikta Brčko.

Za predsjednika Inicijativnog odbora regionalne organizacije HDZ-a 1990 Distrika Brčko imenovan je Ivan Klarić, a članovi su:Dragan Franjić, Ivica Bročić, Katica Jelić, Matija Vrhovac,Mladen Jurković, Josip Lačić, Anto Blažević i Miroslav Josipović.

Sjednici su nazočili Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990, Ivica Gašpar, glavni tajnik Stranke, Mijo Perkunić, član Predsjedništva HDZ-a 1990 i zastupnik u Vijeću naroda Republike Srpske.

 

Pozdravljajući nazočne Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 zahvalio je na pozivu i čestitao domaćinima na odličnoj organizaciji skupa, te naglasio da je glavna uloga HDZ-a 1990 zaštita hrvatskih nacionalnih interesa na području cijele Bosne i Hercegovine i pružanje kvalitetne alternative, odnosno mogućnosti izbora narodu. On je, također, kazao i to da je HDZ 1990 na sljedećim izborima spreman preuzeti odgovornost za sudbinu svojega naroda. U nadi kako će i narod prepoznati iskrena nastojanja i borbu HDZ-a 1990 da na izborima 2018.godine. kazne pogrešne politike koje nisu radile za interes naroda nego svoj osobni pozdravio je osnivanje Inicijativnoga odbora regionalne organizacije HDZ-a 1990 Distrikta Brčko.

“Sretan sam da je skupina kvalitetnih ljudi iz različitih političkih opcija prepoznala HDZ 1990 kao istinsku alternativu lošoj politici i u Brčkom a i u BiH.”- zaključio je na koncu predsjednik Cvitanović.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar