Oštro osuđujemo napad na vijećnika OV Čapljina

Živimo u demokratskom društvu i to često podcrtavamo u svakom trenutku, ali ne živimo demokraciju, jer ni danas kao niti prije pedeset godina ne smijemo javno reći što mislimo niti kritizirati vladajuće i njihov rad. Tomu svjedoči i jučerašnji napad na vijećnika Općinskoga vijeća Čapljina Peru Previšića, .

Naime, kako stoji u priopćenju Čapljinske neovisne stranke „Čapljina u srcu“ čiji je gospodin Previšić član jučer ujutro na njegov poslovni objekt  -trgovinu namještaja u Klepcima bačena je eksplozivna naprava.

„Mi smo sigurni, da je uzrok i ovaj puta, kao i u prethodnim slučajevima, ispravan rad pojedinaca u Čapljini, koji očito nekome smeta. Kao uzrok ovoga što se dogodilo gospodinu Previšiću, sigurno je njegov dosadašnji rad , a koji je definitivno kulminirao angažiranosti u OV Čapljina”- stoji u priopćenju te stranke.

Oštro osuđujemo napad na vijećnika Općinskoga vijeća Čapljina Peru Previšića iz Čapljinske neovisne stranke „Čapljina u srcu“ u nadi kako će počinitelj ovog nemilog događaja biti priveden pravdi  i na koncu dajemo punu potporu hrabrom i predanom radu svim vijećnicima koji su odgovorno shvatili svoju zadaću i prioritet im je jačanje demokracije.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar