Pero Nikić iskazao potporu časopisu “Student”

Glasnogovornik HDZ-a 1990, Pero Nikić, sastao se u petak, 20. ožujka 2015., sa predstavnicama informativnog časopisa „Student“, Mateom Oroz i Alisom Memagić.

Tijekom susreta, predstavnice časopisa „Student“ prezentirale su rad i aktivnosti ovoga medija koji je namijenjen isključivo studentskoj populaciji u Bosni i Hercegovini. Osim medijskog djelovanja, časopis se bavi organiziranjem sportskih, kulturnih, zabavnih i drugih manifestacija, s ciljem upoznavanja i druženja studenata iz različitih prostora Bosne i Hercegovine.

Glasnogovornik Nikić iskazao je bezrezervnu potporu djelovanju „Studenta“, kao i svim nositeljima ovoga neprofitnog projekta. „Prihvaćanje drugog i drugačijijeg, kao i poštivanje različitosti najveći su izazovi novih generacija u Bosni i Hercegovini. Vrijeme je za izgradnju novih društvenih dimenzija i društva u kojem ćemo se uvažavati, a doprinos „Studenta“ na tragu takvog djelovanja je postao prepoznatljiv“, kazao je, tijekom sastanka, glasnogovornik HDZ-a 1990.

Na obostrano zadovoljstvo, tijekom sastanka su doneseni konstruktivni zaključci na tragu kojih će buduća suradnja biti još intenzivnija.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar