„Politička komunikacija za mlade i žene parlamentarne političarke“-Seminar na kojem aktivno sudjeluje Mladež HDZ-a 1990

U organizaciji Instituta  Robert Schuman i uz potporu EPP-a Grupe u Europskom parlamentu  u Hotelu“Sunce“,Vogošća Sarajevo danas je započeo Seminar o temi „Politička komunikacija za mlade i žene parlamentarne političarke“ i trajat će do nedjelje, 5.veljače, a sudjeluje i Mladež HDZ-a 1990.

Cilj programa je poticanje suradnje između političara 5 EPP orijentiranih političkih stranaka u BiH koje su potpisale „Zajedničku deklaraciju EPP pridruženih stranaka u BiH o europskim vrijednostima, identitetu, socijalnoj, tržišnoj ekonomiji i vladavini prava“ da podrži nove generacije žena i mladih u pokretanju parlamentarnih političkih karijera po vještini i sadržaju, izgradnja kontakata između potencijalnih parlamentarnih političara iz BiH i onih iz Europskog parlamenta, iz EPP grupe. Na Seminaru će, kako je najavljeno, predavati domaći i međunarodni treneri.

Organizatori su pripremili bogat program, a među najavljenim temama Seminara danas će se raspravljati o temama:““Trenutačna politička agenda Europskog parlamenta prema BiH“; „Populizam vs. liberalna demokracija-politička komunikacija u uvjetima krize“; „Što je politička kampanja? Osnove političke kampanje“;  Strategija kampanje-Kako privući glasače?“.

Za subotu, 4.veljače najavljene su sljedeće teme: „Kako brendirati sebe“, „komunikacija putem interneta pomoću web alata“; Odnosi s medijima-Utjecaj medija na društvo, medijska struktura, žanrovi, medijska etika“; „Komuniciranje Europske unije :izazovi i mogućnosti“.

Zaključci Seminara i dodjele certifikata sudionicima najavljeni su za nedjelju, 5. veljače.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar