Potpora Pere Previšića Hrvatskom zajedništvu

Vijećnik Općinskoga vijeća Čapljina Pero Previšić uputio je pismo potpore predsjedniku HDZ-a 1990, voditelju Koalicije Hrvatsko zajedništvo i nositelju liste za Zastupnički dom parlamenta BiH koje prenosimo u cijelosti.

„Poštovani gosp. Cvitanović,

Osjećam moralnu i domoljubnu obvezu dati podršku Vama kao nositelju liste za ZASTUPNIČKI DOM  PARLAMENTA BiH i listi HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA koju predvodite kao i g/dji Diani Zeleniki kandidatkinji za HRVATSKOGA člana predsjedništva.

Kao što Vam je poznato, ČAPLJINSKA NEOVISNA STRANKA – Čapljina u srcu – na ove izbore  izlazi zajedno s HRVATSKOM REPUBLIKANSKOM STRANKOM i udrugom HRVATSKA ZVONA za razine županije  i federalnog parlamenta, a za  državnu razinu i člana predsjedništva iz reda Hrvatskog naroda nema kandidate.

Moje pismo potpore Vama kao i g/dji Zeleniki moje je osobno, kao općinskoga vijećnika u OV Čapljina, jer smatram  da mi Hrvati koji smo (još) ostali na ovim područjima imamo samo dva izbora: 1. podržati listu HRVATSKOGA ZAJEDNIŠTVA i nadati se ostanku i opstanku ili podržati drugu listu koja nas je dovela u stanje da smo se u zadnjih 25 godina prepolovili.

 Žao mi je što smo sami dopustili onima koji nisu branili ova područja, da nas vode i odlučuju o sudbini HRVATSKOGA naroda.To odgovorno kažem kao pripadnik HOS-a, i HVO-a, punih 62 mjeseca.Poruka takvima je IZDALI STE NAŠE SNOVE JUDINI SINOVI.

Za vrijeme turske vladavine (5 stoljeća) nije se iselilo Hrvata kao u zadnjih 25 godina.

Naši potomci nam neće oprostiti ako budemo sjedili prekriženih ruka – i šutjeli!!!

Vjerujem da će Vam moja podrška, kao i mojih kolega i prijatelja, biti jedan mali kamenčić u izgradnji što boljega i pravednijega društva u državi BiH, a posebno položaja HRVATSKOGA naroda kojem s ponosom pripadam.

 

S poštovanjem,

 

Pero Previšić

vijećnik u OV Čapljina“

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar