Predizborne igre predsjednika Vlade HNŽ-a

Samo Bog zna od kada i koliko se prosvjetari u Hercegovačko-neretvanskoj županiji bore za svoja prava od povećanja plaća do potpisivanja Kolektivnoga ugovora s Vladom HNŽ-a. I, konačno, kucnuo je čas (jer, uskoro će izbori, a glasovi su im nasušno potrebni kako bi se održali na vlasti!) – evo, konačno će uslijediti dugoočekivano potpisivanje kolektivnih ugovora!

Koalicija Hrvastko zajedništvo skreće javnosti pozornost na Odluku Vlade HNŽ-a o potpisivanju toga kolektivnoga ugovora i obećanja predsjednika Vlade Nevenka Hercega o povećanju plaće prosvjetarima za 15 posto i kako ni jedan prosvjetni djelatnik od njih 200 neće ostati bez posla zbog manjega broja učenika koji završiše školovanje, a onda zbog njihove politike i nemogućnosti zapošljavanja raseliše se diljem svijeta).

Kad bi izbori bili svake godine, onda bi i vladajući završili započeto, da rade četiri godine kao mjesec dana pred izbore i Švicarci bi tražili radnu vizu u HNŽ-u!

Zato svi vi potlačeni i osiromašeni tražite svoja  prava.Sada je pravo vrijeme za to! Jero ono što vladajući obećavaju proteklih 28 godina, mogli bi riješiti u roku 28 dana do izbora – ta ono što oni trebaju jeste vaš glas.

Koalicija Hrvatsko zajedništvo poručuje vam: ne prodajte se za Judine škude.

 

                                                                                              Informativno-promidžbeni ured

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar