Predsjednik Cvitanović boravio u dvodnevnom posjetu Posavini

Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 boravio je u dvodnevnom posjetu Posavini. Tom prigodom susreo se s čelnicima općinskih odbora HDZ 1990 u Odžaku, Domaljevcu, Usori i Orašju, a razgovarano je o aktivnostima u tim općinskim odborima stranke i postizbornim rezultatima kao i planovima za buduće razdoblje.

Predsjednik Cvitanović  nazočio i sjednici Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Odžak gdje je razgovarano o partnerima u vijeću u Odžaku.

Tijekom posjeta Orašju, nakon sjednice Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Orašje , Cvitanović  se susreo s obiteljima časnika i dočasnika HV-a i HVO-a koji su nakon jednomjesečnoga pritvora pušteni  da se brane sa slobode i pružio im punu potporu u dokazivanju nevinosti, pri tom naglasivši da se uhićenja i nisu trebala dogoditi, jer to su ljudi koji su časno branili svoj dom.

Posjet Posavini nije prvi, ali ni posljednji posjet  predsjednika Cvitanovića općinskim odborima HDZ-a 1990, a sve s ciljem bolje uvezanosti i upoznavanjem rada na terenu, te s čime se stranačke kolege susreću u svojemu radu i kako im Središnjica može pomoći kako bi unaprijedili postojeće stanje.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar