Predsjednik Ilija Cvitanović u posjetu općini Kiseljak

Predsjednik HDZ-a 1990, Ilija Cvitanović u sklopu aktivnosti vezanih za Lokalne izbore 2020. godine jučer je bio u posjeti općini Kiseljak, razgovarao sa kandidatima za Općinsko vijeće i izrazio zadovoljstvo listom koja pokazuje jednu dosljednu politiku HDZ-a 1990. Također, podržao je samostalan izlazak HDZ-a 1990 sa svojom listom na izbore za Općinsko vijeće i izrazio uvjerenje da će rezultat biti na razini očekivanja. Dakle, HDZ 1990 će biti zastupljen u Općinskom vijeću  i   imat će značajnu ulogu u kreiranju političkih i svih drugih odluka u Općinskom vijeću općine Kiseljak. 

 

Također, jednoglasno je donesen zaključak svih sudionika na jučerašnjem sastanku da Devedesetka podržava kandidata za načelnika, gospodina Mladena Ramljaka za još jedan mandat na čelu općine Kiseljak, pokazujući dosljednu i odgovornu politiku koju provodi HDZ 1990 na području cijele Bosne i Hercegovine, a naročito u općinama gdje je nužno nacionalno jedinstvo i zajedništvo. U općinama gdje su Hrvati u većini ćemo se natjecati i nuditi bolja rješenja te osigurati pluralizam i demokratičnost. 

 

Zajedno sa predsjednikom Cvitanovićem u Kiseljaku je bio i zamjenik predsjednika i predsjednik Županijskog odbora Središnja Bosna gospodin Anto Bilić.

 Predsjednik Cvitanović  je izrazio zahvalnost i predsjedniku Općinskog odbora gospodinu Vinku Frankoviću, a također i gospodinu Vinku Vujici koji je bio domaćin jučerašnjeg sastanka kandidata i Općinskog odbora HDZ-a 1990  u Kiseljaku.

                                                                                                     HDZ 1990

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar