Priopćenje za javnost: Županijski Odbor HDZ-a 1990 Središnja Bosna

HDZ 1990 ovim priopćenjem se ograđuje od sklapanja neprincipijelnih koalicija i koalicija sklopljenih na osnovu ostvarenja osobnih interesa unutar hrvatskih i drugih stranaka u Županiji Središnja Bosna.

U momentu kada Hrvati imaju jedanaest zastupnika u Saboru Županije Središnja Bosna što je i bio cilj svih hrvatskih političkih stranaka potpisuju se koalicije koje rješavaju pojedince i njihov interes, što smo već imali prilike vidjeti  na prošlim izborima, i u momentu kada bi se trebala  voditi politika barem dvije godine unaprijed ( lokalni izbori) oko jedinstva hrvatskog čovjeka u Središnjoj Bosni, netko to jedinstvo sada ruši, a zagovarat će ga za dvije godine okrivljujući opet nekog „drugog“ za nejedinstvo.

Kao i 2010.godine tako i sada, HDZ 1990 će sa svojim zastupnicima čvrsto i odlučno braniti hrvatski nacionalni interes u naredne četiri godine, a od potpisane Koalicije očekujemo i tražimo da preuzmu odgovornost i podnesu narodu račun nakon četiri godine vladanja.

Stoga,  ŽO HDZ 1990 ŽSB se ograđuje od bilo kakve odgovornosti u narednom mandatnom periodu i ovim priopćenjem obavještavamo hrvatski narod da ne postavljamo  nikakve uvjete za hrvatsko jedinstvo u Središnjoj Bosni.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar