Prisjetimo ih se s dužnim pijetetom

Na mladima svijet ostaje-Potpisujemo, no istodobno ne razumijemo da obilježavanje 26. obljetnice osnutka Hrvatske zajednice Herceg-Bosne organizira Mladež vladajuće stranke./pogledajte: http://starmo.ba/politika2/item/71900-mladez-hdz-bih-obiljezava-obljetnicu-hzhb.html /

Što je poruka, možda da su se stariji umorili od silnih organiziranja i demonstriranja moći i takozvanog zajedništva po inim skupovima ili pak lopticu prebacuju na Mladež HDZ-a BiH koja je u proteklih dvadesetak godina započinjala razne projekte, a skoro niti jedan dovela do kraja, a ovaj sigurno hoće. Pohvala za ukazano povjerenje, vjerojatno su i stari istrošeni kadrovi, istrošeni velim od ponavljanja iste priče i praznih obećanja shvatili da trebaju mlade obnoviteljske snage da zadrže kormilo broda koji na očigled svih tone u korupciji, kriminalu, nepotizmu.

Za početak izvrsna prilika je organiziranje svečanosti 26 obljetnice osnutka HZ H-B, koja se ujedno poklapa sa stradanjem hrvatskoga Vukovara pa će i ove godine gradske ulice biti pune mladih ljudi koji će odati počast Gradu heroju i poginulim hrvatskim braniteljima hodom mira i paljenjem svijeća kao i svih ranijih godina, samo čini se da će i ovoga puta HZ H-B pasti u drugi plan.

Mladi zašto si dopuštate da na ovako svet dan, 18. studenoga manipuliraju vama pod krinkom ukazanoga povjerenja, njima ništa nije sveto, pa ni jedan datum pod kojim tisuće najboljih hrvatskih sinova ostaviše živote.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar