Radoslav Radišić: “Nije HDZ BiH vlasnik Radija Ljubuški, već općina!”

Radoslav Radišić, Predsjednik HDZ 1990 i vijećnik u OV Ljubuški, izrazio je svoje negodovanje što Mile Kraljević novinar Radija Ljubuški nije, po dosadašnjoj praksi, nakon sjednice OV Ljubuški htio uzeti izjave predsjednika klubova oporbenih stranaka.

Prema njegovim riječima informirani su da će izjavu moći dati samo načelnik općineNevenko Barbarić.

“Neshvatljivo je da je Radio Ljubuški krenuo sa medijskim ignoriranjem i diskriminacijom oporbenih stranaka. Ako je stvaranje jednostranog informiranja javnosti interes žitelja općine Ljubuški, onda za to imaju opravdanje, ali pošto to nije tako onda u ime HDZ 1990 izražavamo opravdano negodovanje zbog svega.” govori Radišić.

“Bitno je da ljudi budu o svemu informirani što se u općini događa, ali to Nevenku Barbariću i HDZ BiH  očigledno ne odgovara. Smatramo da su današnje odluke na tragu štetnog učinka po općinu Ljubuški i da se samo slijed nastavlja od JKP Ljubuški pa do drugih javnih poduzeća i na kraju Parkova d.o.o..

HDZ1990 ne može podržati takav rad i protiv smo svih odluka koje bi bile imalo posljedično štetile, a kamoli onih koje su štetne kao današnje.” – ističe Radišić.

Od Radija Ljubuški, kao medija u vlasništvu općine Ljubuški tražimo da pošteno i iskreno informiraju javnost, a ne u interesu samo jedne stranke HDZ BiH. Nije HDZ BiH vlasnik ovog medija, već radio u nazivu nosi ime svog vlasnika.” – zaključio je Radišić.

ljubuski.net

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar