Rama osuđuje Ćirine jeftine pokušaje političke promidžbe

Ured za informiranje HDZ-a 1990 Prozor-Rama reagirao je priopćenjem za javnost na nedavne pokušaje Ivana Fofića Ćire da putem „inicijative“ vezano za obilježavanje stradanja Hrvata na Uzdolou u Domovinskom ratu pokuša ocrniti HDZ 1990 kao nehrvate, čak kao suradnike napadača na Uzdol, Sefera Halilovića.

„Kakvi su to jeftini pokušaji političke promidžbe na račun žrtava Uzdola, izjavili smo svojim priopćenjem brzo poslije prozivke. U međuvremenu smo doznali i nove informacije koje želimo podijeliti sa žiteljima naše općine.

Naime, gledajući konačna rješenja biračkih odbora vidimo da u Rumbocima birački odbor u ime BPS Sefer Halilović čine osobe bliske Ivanu Fofiću Ćiri. Nije nas to iznenadilo jer znamo kako je Ćiro bliski dugogodišnji suradnik BPS Sefer Halilović i prijatelj s njihovim predstavnikom za ovu općinu Mesudom  H.  Javnosti su poznati po pokušaju rušenja načelnika općine dr. Joze Ivančevića.

Nije to iznenadilo nikoga od nas. Znamo mi svi prepoznati kojekakve ‘ćire’ koji samo pričaju i izmišljaju.Svi znamo da sve stranke surađuju kada se postavljaju članovi biračkih odbora. Međutim, s BPS-om Sefera Halilovića hrvatske stranke nisu surađivale. Sve dok se nije pojavio Ćiro. Pametnome dosta!“, navodi se u priopćenju Ureda za informiranje HDZ-a 1990 Prozor-Rama.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar