Rukovodstvo HDZ-a 1990 u obilasku Županijskih i Regionalnih organizacija

Rukovodstvo HDZ-a 1990 na čelu s predsjednikom Ilijom Cvitanovićem, glavnim tajnikom Ivicom Gašparom i članom Predsjedništva HDZ-a 1990 Mijom Perkunićem  boravilo je 29. i 30. u dvodnevnom radnom posjetu  Županijskim organizacijama Posavske i Tuzlanske županije kao i Regionalnoj organizaciji HDZ-a 1990  Distrikta Brčko i Općinskoj organizaciji Šamac.

             U okviru održane sjednice Županijskog odbora Posavske županije u Orašju, posebno se razgovaralo o implementaciji sporazuma i svim zaprekama s kojima se susreće u svom radu  ova organizacija. Raspravljalo  se i o planovima i danjim aktivnostima u jačanju Stranke.

            Istog dana, izaslanstvo je nazočilo obilježavanju Dana policije u Orašju i položilo vijenac i zapalilo svijeće za sve poginule policajce i  hrvatske branitelje.

              U nastavku posjeta, rukovodstvo se sastalo s članovima OO HDZ 1990 Šamac na čelu s predsjednikom Đurom Ivanovićem, izaslanikom u Vijeću naroda Parlamenta Republike Srpske i obišlo obnovljenu lokalnu cestu  u selu Tišina, nastanjenom hrvatskim povratnicima. Tom prigodom je iskazan optimizam u pogledu blagog  pozitivnog trend povratka Hrvata na svoja ognjišta.

             Na sastanku u Brčkom rukovodstvo je upoznato od strane predsjednika RO Tomislava Stjepanovića o  negativnim trendovima iseljavanja Hrvata koji su također izraženi i u Distriktu Brčko i važnosti djelovanja hrvatske politike u zaustavljanju tih trendova.

             Posjet je završio obilaskom Županijske organizacije HDZ 1990 Tuzla na čelu s predsjednikom Ivicom Marinovićem.

 

            

                                                                                                                HDZ  1990

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar