Sastanak izabranih zastupnika HDZ-a 1990 sa Martinom Ragužem

MOSTAR, 5.11.2014. Danas je u Mostaru održan sastanak predsjednika HDZ-a 1990 Martina Raguža sa svim budućim zastupnicima HDZ-a 1990 na svim razinama vlasti. Na sastanku je, pored analize izbornih rezultata, naglašeno da HDZ 1990 nastavlja voditi politiku koja će se temeljiti na europskim vrijednostima i pozitivnom pristupu u rješavanju svih problema u kojima se nalazi naša zemlja i njeno društvo.

“Možemo biti vrlo zadovoljni izbornim rezultatom, vašim zalaganjem i radom koji je prepoznat od strane građana, a što najbolje artikulira podatak da smo ostvarili rast od 30% više dobivenih glasova u odnosu na prethodne izbore“, poručio je Martin Raguž budućim zastupnicima, ističući kako će vizija i program HDZ-a 1990 u skorijoj budućnosti biti još više prepoznati kao zdrava alternativa dosadašnjim politikama u ovoj zemlji.

HDZ 1990 će ostati vjeran svojim principima, nastaviti voditi politiku koja će biti okrenuta prema budućnosti i europskom putu ove zemlje te će u svome radu zastupati one vrijednosti zbog kojih je dobio povjerenje građana na izborima, zaključeno je na sastanku u Mostaru.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar