Srećko Oberan novi predsjednik Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Ravno

Na Izbornoj skupštini Općinskoga odbora HDZ-a 1990 održanoj u Ravnom za predsjednika je izabran Srećko Oberan, dopredsjednika Ante Raguž, tajnik je Anđelko Franić, a rizničar Srećko Zvono.

Izbornoj skupštini, uz domaćine, nazočili su: Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ 1990, dr. Diana Zelenika, zastupnica HDZ 1990 u Parlamentu BiH, Ivica Gašpar, glavni tajnik Stranke, Marinko Petrić, predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a 1990 Hercegovačko-neretvanske županije i Zoran Krešić, zastupnik u Skupštini HNŽ-a.

Srećko Oberan zahvalio je na izboru za predsjednika Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Ravno i izrazio spremnost za što kvalitetnijim oporbenim djelovanjem kroz općinsko vijeće i pripreme za izbore.

Čestitajući izabranom rukovodstvu, Marinko Petrić, predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a 1990 HNŽ-a istaknuo je i to da će jedan od prioriteta ŽO HNŽ-a biti pružanje potpore Općinskom odboru Ravno.

“Moramo ponuditi hrvatskom narodu alternativu i suprotstaviti se ovakvoj politici, te upozoravati na ono što ne valja,a istodobno moramo biti konstruktivni”- kazao je Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990. Zahvalio se dosadašnjem predsjedniku Općinskoga odbora HDZ-a 1990 Ravno Peri Lučiću i čestitao novoizabranom Srećku Oberanu. Naglasio je i to da je cilj ostati i opstati i dodao: “Mislim da smo dosegli bolju razinu i da imamo ljude koji će odgovoriti zadatku već na ovim izborima. Imamo ideju, realizirati ćemo ju i uspjet ćemo”- kazao je predsjednik Cvitanović.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar