Središnji odbor HDZ 1990: Vrijeme se neracionalno troši

HDZ 1990 je jučer, 17. listopada u Travniku, održao šestu sjednicu Središnjeg odbora.

117, od ukupno pozvanih 118, izaslanika je interaktivno sudjelovalo u radu sjednice, na kojoj je analizirano ukupno teško stanje u kojem se nalazi Bosna i Hercegovina i hrvatski narod, obilježeno izostankom investicija i gospodarskih projekata, povećanjem siromaštva i duboke društveno-političke krize, čiji je rezultat stalni odlazak i raseljavanje žitelja Bosne i Hercegovine, naročito Hrvata.

HDZ 1990 je pozvao političke strukture koje čine poluge vlasti da konačno preuzmu odgovornost, a ne da se i danas, godinu dana poslije izbora, bave stranačkim pozicioniranjima i prekompozicijama u vlasti.

„Sve dok su u fokusu prekompozicija vlasti, raspodjela ministarskih fotelja i pozicija u javnim poduzećma,  dok s druge strane ne postoji strategija, program i vizija, HDZ 1990 ostaje u oporbi“, kazao je predsjednik HDZ-a 1990, Martin Raguž.

Imamo pravo upozoriti da se u BiH vrijeme neracionalno troši i da se zemlja i dalje drži u neizvjesnosti, dok pojedine političke opcije na dnevnoj osnovi žele dovoditi u pitanje BiH i njen integritet, naglasio je predsjednik HDZ-a 1990.

Središnji odbor je, sukladno statutarnim odredbama, zakazao održavanje izvještajnog Sabora HDZ-a 1990, koji će se održati 12. prosinca u prostorijama Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu.

Po završetku sjednice Središnjeg odbora, domaćin, ŽO SBŽ HDZ1990, na čelu sa Antom Bilićem, upriličio je domjenak i priredio druženje u prijateljskom ozračju.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar