Što se krije iza sinoćnjeg premlaćivanja mladića?

Najoštrije osuđujemo neprimjereno ponašanje policijskih službenika i neviđeno poniženje mladog čovjeka od onih koji bi trebali vratiti vjeru u sigurnost političkog aparata u državi. Mislili smo da su davno prošla vremena policijskog batinjanja, ali nažalost kod nas očito još uvijek nisu. Odgovornost za ovakvo ponašanje i narušavanje digniteta časnog policijskog posla, a većina policajaca je takva, leži u cijelom policijskom sustavu Hrecegovačko-neretvanske županije. Godine nerada i zapuštenosti nerješavanja problema u policiji doveli su do potpunog nepovjerenja u policijski sustav, doveli su do kršenja policijskog kodeksa te u konačnici do neviđenog i nezapamćenog ponašanja dvojice policajaca prema mladiću koji je navodno kršio nelegalni policijski sat.

Tražimo odgovornost svih u liniji zapovijedanja i također ispriku nepravedno pretučenom mladiću.

Mladić čiji je otac zvijerski ubijen u ratnom zločinu u Trusini, zaslužuje poštovanje i zaštitu sustava, a nikako ovakvo maltretiranje i poniženje.

Pitamo se ima li neka druga pozadina u ovom sinoćnjem zgražavajućem događaju?                                        Tražimo istinu i odgovornost!

 

                                                                                                                                HDZ 1990

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar