Svečana sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama u povodu Dana općine

U skolopu obilježavanja Dana općine Prozor-Rama, 8. rujna – Mala Gospa, danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća, prenosi ramski-vjesnik.ba.

Polaganje vijenaca i paljenje svijeća za poginule branitelje

Prije sjednice ploženi su vijenci i upaljene svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima u Prozoru. Vijence su položili predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata i braniteljskih udruga.  Predstavnici općine Prozor-Rama i gradova prijatelja na čelu sa načlenikom dr. Jozom Ivančevićem položili su vijenac i upalili svijeće.  Također su vijence položili i svijeće upalili veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vechio, HDZ-a 1990 i HNS-a. Opijelo predvodio fra Mato Topić, dekan Ramskog dekanata.

Svečana sjednica OV Prozor-Rama

Svečanoj sjednici prisustvovali su brojni gosti koji su svojim dolaskom ukazali poštovanje općini Prozor – Rama i općinskom rukovodstvu.

Sjednici je nazočio i gosp. Ilija Cvitanović, zastupnik u Skupštini Hercegovačko neretvanske županije, predsjednik HDZ-a 1990 i kandidat za Parlament BiH na predstojećim izborima i voditelj Koalicije Hrvatsko zajedništvo.

Umjesto izvještaja načelnika Ivančevića o radu kroz proteklu godinu prikazan je kratki dokumentarni film.

Na kraju svečane sjednice sve prisutne je pozdravio načelnik općine dr. Jozo Ivančević koji je na koncu svog pozdrava otvorio izložbu likovne kolonije koja je održana na Gračacu u sklopu obilježavanja Dana općine Prozor-Rama.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar