Tko ne želi europsku i zaposlenu Bosnu i Hercegovinu?

U posljednja dva dana kampanje mnogi gradovi u BiH su osvanuli sa uništenim plakatima HDZ 1990, oblijepljeni uvredljivim parolama i pogrdnim izrazima, a zabilježeni su i slučajevi paljenja i potpunog uništavanja.

Ovaj atak je dokaz da ćemo promijeniti stvari nabolje i da je kod konkurencije zavladala paranoja od izvjesnog poraza

Ni u koga nećemo upirati prstom, ali smatramo kako krivce treba tražiti na strani onih kojima smeta zaposlena i europska Bosna i Hercegovina.

Nećemo uzvratiti istom mjerom, vodili smo pozitivnu kampanju i niti jednim potezom nismo pokušali kompromitirati konkurenciju i ponosni smo na to. Nećemo povećati vlastitu vrijednost devalvirajući druge. Ovaj akt govori više o onima koji su ovo počinili.

Ovakvim napadima se pokušava zaprijetiti svima onima koji misle drugačije, a 12.10. ćemo imati najveće ispitivanje javnog mnijenja do sada i pokazati da narod ima moć da građani BiH mogu živjeti bolje.

Ovo je dokaz kako je naša politika ispravna i da je utjerala strah u „kosti“ onima koji su u stanju da se spuštaju na samo dno ljudskog dostojanstva i počine ovakve vandalizme. Jasno je da su neki spremni na sve samo da dođu do vlasti. Podvukli smo crtu i niti jednom se u ovih mjesec dana nismo spuštali na njihovu razinu, a priznat ćemo im da su oni apsolutni pobjednici u hrvanju u političkom blatu.

Ovo je naša zemlja i mi svoju pobjedu očekujemo u nedjelju, na terenu na kome smo pokazali nadmoć vizionarskim idejama i konkretnim ekonomskim programom i dali nadu građanima da je moguća i da će biti europska BiH.

Mi smo pokazali da možemo voditi modernu kampanju sa jasnim i nedvosmislenim porukama, europskim porukama, a biračko tijelo je sazrijelo i prepoznalo našu pozitivnu politiku, željni lidera koji nude rješenja i kompromis, a ne daljnje sukobe.

To što politici Martina Raguža, potporu daju i građani iz reda drugih naroda je za pohvalu, a ne za osudu. To znači da ga veliki broj građana doživljava kao svog predsjednika i takvo povjerenje postići na ovako konfrotiranom političkom spektru, smatramo velikim uspjehom.

Zato, ovom prilikom još jednom pozivamo sve one koji su nam tijekom kampanje davali beskompromisnu potporu, da okrenu glavu od onih kojima je uništavanje jedina politika i u nedjelju bez straha zaokruže one koji im ulijevaju nadu i daju viziju boljeg sutra.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar