Utemeljiteljska skupština Zajednice studenata HDZ-a 1990

“Zajednica studenata HDZ 1990” je održala svoju utemeljiteljsku  Skupštinu u Mostaru, kojoj je nazočio znatan broj studenata mostarskog sveučilišta.

U dupke ispunjenoj dvorani Središnjice HDZ-a 1990, 15. prosinca 2014. godine, okupio se veliki broj studentske i akademske populacije, koja na temeljima i vrijednostima pravednijeg i boljeg  društva, koje zagovara HDZ 1990, želi biti pokretač pozitivnih društveno-političkih promjena.

“Ovo je naša zemlja. Mi želimo živjeti ovdje”, jasno su kazali studenti, upozoravajući na loše društvene i političke okolnosti, kao i na nužnost promjena, kao i stvaranja pozitivnijeg ozračja.

Studentima se obratio prigodnim riječima predsjednik HDZ-a 1990, kazavši im kako u programu HDZ-a 1990 mladi imaju duboko utkanu dimenziju. “Vrijeme je da podvučemo crtu pod odlaske mladih ljudi. Vrijeme je da vaše znanje i sposobnost afirmiramo ovdje, kako bi zajedno gradili bolju i sretniju budućnost naše zemlje”, kazao je predsjednik HDZ-a 1990.

“Zajednica studenata HDZ 1990” je jedan od većih projekata Mladeži HDZ-a 1990, koji za cilj ima organizirano djelovanje studentske populacije, koja prihvaća načela izgradnje europske, ravnopravne, zaposlene Bosne i Hercegovine.

“Vrijeme je da podvučemo crtu podobnosti – vrijeme je za sposobnost”, poruka je ovoga skupa, koji je protekao u pozitivnom ozračju, obilježenim entuzijazmom i željom za stvaranjem boljeg društva.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar