Zahvala hrabrima i slobodnima

Poštovani birači, članovi i simpatizeri HDZ 1990 i Koalicije Hrvatsko zajedništvo, vi koji ste na netom završenim općim izborima u BiH prepoznali naša nastojanja da Bosnu i Hercegovinu povedemo u budućnost i svoj glas dali za Koaliciju Hrvatsko zajedništvo i doktoricu Dianu Zelenika zahvaljujemo vam u ime svih kandidatkinja i kandidata s lista na svim razinama od državne, federalne do županijske razine.

Posebna zahvala svima vama koji ste glasovali iz uvjerenja. Vas koji niste ispunili građansku dužnost i niste izašli na birališta pod izlikom da nemate za koga glasovati pozivamo angažirajte se za sljedeće izbore i nemojte na dan izbora ostati doma, jer na taj način izravno podržavate postojeće stanje iako ste svojim neizlaskom pokazali da se ne slažete s njim.

Pozivamo sve one koji su nas podržali, kao i one koji su mislili da nemaju izbor da nam se pridruže i krenu s nama u pripreme za sljedeće izbore kako bismo se zajedno izborili za našu zemlju Bosnu i Hercegovinu.

Za Opće izbore 2018.godine sastavili smo liste od ljudi koji su nam se imali hrabrosti pridružiti i boriti se s nama okupljeni u Koaliciju Hrvatsko zajedništvo. Hvala vam na povjerenju i na uloženom trudu tijekom predizborne kampanje. Mi smo učinili sve što je bilo u našoj moći. Očekujemo od onih koji će ući u vlast da preuzmu odgovornost i pokrenu ovu državu naprijed na dobrobit svih njezinih naroda i građana.

 

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar