Zahvala slobodnima

Poštovani birači, članovi i simpatizeri HDZ 1990, vi koji ste na netom završenim općinskim izborima u BiH prepoznali naša nastojanja da općinu Čitluk povedemo u budućnost i svoj glas dali za Hrvatsku demokratsku zajednicu 1990 zahvaljujem vam u ime svih kandidatkinja i kandidata s Liste HDZ 1990 za Općinsko vijeće.

Posebna zahvala svima vama koji ste glasovali iz uvjerenja. Vas koji niste ispunili građansku dužnost i niste izašli na birališta pod izlikom da nemate za koga glasovati pozivam angažirajte se za sljedeće izbore, stavite svoja imena na Liste ili podržite ljude iz svojih redova samo nemojte na dan izbora ostati doma, jer na taj način izravno podržavate postojeće stanje iako ste svojim neizlaskom pokazali da se ne slažete s njim.

Neću čestitati „pobjednicima“ osim pojedinim kandidatima koji su na Listu HDZ-a BiH stali iz uvjerenja i osvojili mandat u Općinskom vijeću Čitluk. Čestitke pak upućujem onima koji su vodili i osmislili kampanju koja je vođena na način da se pod svaku cijenu dobiju izbori, a ne da se predstave kandidati. Perfektno ste odradili posao!

HDZ 1990 Čitluk samofinancirao je svoju kampanju, no ostaje nejasno tko su ili tko stoji iza „nevladinih“ udruga čiji su „volonteri“ kao promatrači nadzirali tijek izbora( po 5 volontera na 23 biračka mjesta plus 3 dnevne izmjene) i jesu li usitinu volontirali. Svjedoci smo pak koliko su „pobjednici“ uložili u svoju kampanju-mnogo novca, a zašto?

„Pobjednici“ glasački listići su prebrojani, prebrojite i vi koliko je onih glasača koji su vama iz uvjerenja dali svoj glas.

Za kraj ostavljam zahvalu glasačima iz moga Međugorja i Bijakovića, ljudima koji su uistinu vjerovali  da izbor postoji i koji su HDZ-u 1990 Čitluk dali svoj glas jer žele promjene na bolje.

Zahvaljujući vama HDZ 1990 u Međugorju i Bijakovićima postigao je najbolji izborni rezultat u Općini Čitluk, tako ćemo se i mi boriti za vaše interese u Općinskom vijeću, ali i za interese svih Brotnjaka, pa i onih koji nam nisu ukazali povjerenje.

Pozivam sve one koj su nas podržali, kao i one koji su mislili da nemaju izbor da nam se pridruže, stanu uz nas ili ispred nas i da zajedno krenemo u pripreme za sljedeće izbore i izborimo se za naše Brotnjo koje zaslužuje biti u središtu pozornosti u BiH, Europi i svijetu, jer imamo sve preduvjete za to. Često možete čuti od onih koje je politika stvorila i omogućila im bogatstvo da je politika kurva, takve priče lansiraju samo kako bi poštene ljude odmakli od političkoga djelovanja i za sebe i svoje uhljebe zadržali pozicije. David je na Golijata krenuo praćkom, mi nemamo ni praćku, mi idemo čistih ruku stavljajući svoj obraz, jedino to i imamo.

Za Općinske izbore 2016.godine sastavili smo Listu HDZ 1990 od ljudi koji su nam se imali hrabrosti pridružiti i boriti se s nama, za sljedeće izbore pozivamo i vas stanite rame uz rame s nama budite aktivni sudionici vremena u kojem živimo, ponudimo Brotnjacima kvalitetan izbor. Hvala slobodnima.

Jozo Zovko, vijećnik Općinskoga vijeća Čitluk

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar