Zajednica žena HDZ-a 1990 u posjetu općini Glamoč

Zajednica žena HDZ-a 1990 je, u petak 28. studenog 2014. godine posjetila općinu Glamoč. Na početku ove posjete, Zajednica žena HDZ-a 1990 posjetila je Opću gimnaziju „Tin Ujević“. Tom prilikom, donirano je oko 200-injak knjiga za bolji i uspješniji rad knjižnice koja je u sklopu Opće gimanzije „Tin Ujević“.

Uz ugodan razgovor s ravnateljom Opće gimnazije i brojnim profesorima, dogovorena je daljna suradnja i pomoć u vidu prioritetnih sredstava koji će pomoći što boljem radu gimnazije u Glamoču.

Povodom 150. obljetnice utemeljenja župe „Sv. Ilije Proroka“ i posvete župne crkve u Glamoču, Zajednica žena HDZ-a 1990 nastavila je s posjetom općini Glamoč. „Nakon što je Katolička crkva u Glamoču srušena tijekom Domovinskog rata, 2001. godine krenulo se u gradnju nove crkve koja je dovršena ove godine, i koja je jedna od najljepših i najvećih na području Herceg-bosanske županije“, prepričava glamočki župnik.

Zajednica žena HDZ-a 1990, svoj posjet zaključila je posjetom Starom gradu, gdje se nalaze ostatci tvrđave kojima dominira kamena kula, sagrađena u srednjem vijeku.

Ovo je dokaz kako Zajednica žena HDZ-a 1990, nastavlja s istim intenzitetom rada kao i u predizborno vrijeme te se u skorije vrijeme očekuju brojne akcije, kako humanitarnog, tako i kulturnog i svakog drugog karaktera.

Author Info

Vinko Hdz1990

Nema komentara

Pošalji komentar