Završni predizborni skup u Posušju okupio pesto ljudi

U Posušju je u četvrtak,29.rujna održan Završni predizborni skup HDZ 1990 na kojemu se okupio veliki broj članova i simpatizera Stranke, ali i posušaka koji su prezasićeni postojećim stanjem i  žele ga mijenjati u nedjelju na listopadskim lokalnim izborima u BiH.

Vjekoslav Bakula, nositelj Liste HDZ 1990 za općinske izbore nazočnima se obratio riječima:

„Imam viziju kako bi trebalo izgledati Posušje u budućnosti i zbog toga sam se i kandidirao za načelnika Općine, zbog toga pozivam i vas da u nedjelju izađete na izbore i svojim glasom kažete dosta pogrešnim politikama. Moja kandidatura je i prosvjed protiv modela ponašanja vladajuće strukture. Posušje je definitivno sredina koja zaslužuje mnogo više od puke stranačke kontrole svega i svačega. Upošljavaju se samo podobni, a ostala „raja“ služe im samo za izbore i napumpavanje glasačkih listića. Tomu treba stati u kraj, ne smijemo to više dopuštati, mladi nam odlaze i ostaju pusti domovi i naselja u Posušju, branitelje se šikanira i ponižava izvođenjem iz prava i raznim revizijama, zaslužujemo bolje, zaslužujemo ostati ovdje na rodnoj gudi i boriti se za budućnost naše djece, mi to možemo i hoćemo. Na vama je dragi birači da odlučite želite li partijsku kontrolu, predizborno krpljenje rupa i farbanje asfalta ili efikasnu vlast  koja može gospodarski oporaviti ovaj kraj-Na vama, je izbor postoji!

Nazočne je pozdravio Ilija Cvitanović, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice 1990 i dao potporu Vjekoslavu Bakuli za načelnika Općine Posušje.

On je, uz ostalo, istaknuo: Vrijeme je zaustaviti tako pogubnu politiku koju provodi vladajuća stranka isključivo vodeći računa o osobnim interesima pojedinaca, stranka koja se odnarodila, koja je bahata, arogantna, površno pristupa rješavanju hrvatskih nacionalnih interesa, stanka koja je svoj narod dovela do ruba-zato izađite u nedjelju, 2.listopada na općinske izbore i birajte promjene birajte ljude koji su vas spremni povesti u budućnost i boriti se za vaša prava, birajte Vjekoslava Bakulu za načelnika, jer poznajući ga znam da može i hoće učiniti Posušje mjestom dostojnim življenja, birajte kandidate s Liste HDZ 1990, izbor uistinu postoji.

Potporu Vjekoslavu Bakuli  na općinskim izborima za načelnika Općine Posušje uputio je i general Željko Glasnović, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske koji  se javio izravno na Predizborni skup telefonski iz Zagreba i pozvao nazočne da izađu na općinske izbore i svojim glasom zakorače u budućnost ostavljajući iza sebe sve one koji  nas nisu znali i htjeli zastupati, a priliku daju ljudima koji su spremni graditi bolju budućnost  Posušja.

Author Info

Admin

Nema komentara

Pošalji komentar